Strona główna Tort orzechowy bez nadzienia

Tort orzechowy bez nadzienia

kiwi

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1064
Tort orzechowy bez nadzienia
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Tort orzechowy bez nadzienia


trudność: łatwe
czas:

Tort orzechowy bez nadzienia - SKŁADNIKI:

Tort orzechowy bez nadzienia - PRZYGOTOWANIE:

Białka ubić z cukrem, dodać miód, otartą skórkę z cytryny i ucierać. Dodać grubo pokrajane orzechy i lekko wymieszać. Przełożyć do tortownicy wyłożonej wafle. Wstawić do letniego piekarnika na 1 i 1/2 godziny w temp 145 stopni C.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Tort orzechowy bez nadzienia  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Torty
Tort pachnący kawą Lekki torcik z serkiem ricotta i brzoskwiniami Cytrynowy tort księga
Tort ajerkoniakowo kawowo kakaowy Tort Poznański Brzdąc Tort jagodowy z kokosem i białą czekoladą
Wiosenne przebudzenie krecika              Wiśniowiec-tortowe Tort gryczany z powidłami śliwkowymi
Brązowy torcik z białą masą i czekoladową polewą Tort czekoladowy z wiśniami Tort urodzinowy

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 
 Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane