Strona główna Tort orzechowy bez nadzienia

Tort orzechowy bez nadzienia

kiwi

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1064
Tort orzechowy bez nadzienia
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Tort orzechowy bez nadzienia


trudność: łatwe
czas:

Tort orzechowy bez nadzienia - SKŁADNIKI:

Tort orzechowy bez nadzienia - PRZYGOTOWANIE:

Białka ubić z cukrem, dodać miód, otartą skórkę z cytryny i ucierać. Dodać grubo pokrajane orzechy i lekko wymieszać. Przełożyć do tortownicy wyłożonej wafle. Wstawić do letniego piekarnika na 1 i 1/2 godziny w temp 145 stopni C.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Tort orzechowy bez nadzienia  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Torty
Torcik truskawkowy Tort budyniowy puszysty Szybki torcik kakaowy z bitą śmietaną i owocami
Torcik śmietankowo-czekoladowy Tort brzoskwiniowy Tort bałwanek Olaf
Cytrynowy torcik Tort ''Królowa Saby'' Tort budyniowo śmietankowy z kokosem
Tort bez pieczenia Tort czekoladowo chałwowy Tort czekoladowy z masami śmietanowymi i galaretką

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane