Strona główna Tort orzechowy bez nadzienia

Tort orzechowy bez nadzienia

kiwi

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1064
Tort orzechowy bez nadzienia
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Tort orzechowy bez nadzienia


trudność: łatwe
czas:

Tort orzechowy bez nadzienia - SKŁADNIKI:

Tort orzechowy bez nadzienia - PRZYGOTOWANIE:

Białka ubić z cukrem, dodać miód, otartą skórkę z cytryny i ucierać. Dodać grubo pokrajane orzechy i lekko wymieszać. Przełożyć do tortownicy wyłożonej wafle. Wstawić do letniego piekarnika na 1 i 1/2 godziny w temp 145 stopni C.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Tort orzechowy bez nadzienia  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Torty
Tort inżyniera z orzeszków ziemnych Torcik niebo i ziemia Ciasto lekki puch
Tort zabajone z brzoskwiniami Tort czekoladowo- malinowy z orzechami Tort urodzinowy sowa
Tort z okazji chrztu Tort warstwowy piernikowo-pomarańczowy Tort straciatella z wiśniami
Tort orzechowo- ananasowy Biało-różowy tort dla dziewczynki Lemon curd, krem cytrynowy

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane