Strona główna Tort orzechowy bez nadzienia

Tort orzechowy bez nadzienia

kiwi - Przepis na: Tort orzechowy bez nadzienia offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1064
Tort orzechowy bez nadzienia
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Tort orzechowy bez nadzienia


trudność: łatwe
czas:

Tort orzechowy bez nadzienia - SKŁADNIKI:

Tort orzechowy bez nadzienia - PRZYGOTOWANIE:

Białka ubić z cukrem, dodać miód, otartą skórkę z cytryny i ucierać. Dodać grubo pokrajane orzechy i lekko wymieszać. Przełożyć do tortownicy wyłożonej wafle. Wstawić do letniego piekarnika na 1 i 1/2 godziny w temp 145 stopni C.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Tort orzechowy bez nadzienia  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Torty
Truskawkowy obłoczek Bezowy tort z winnymi gruszkami Tort czekoladowy
Czekoladowo-różany tort Tort imieninowy Torcik czekoladowo-waniliowy
Tort czekoladowo-chałwowy Pijany tort bezowy Tort lalka urodzinowy
Czekoladowy torcik bezowy Malinowe mini torciki bezowe Cytrynowo- orzechowy torcik

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane