goofy9

goofy9

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1117]

Twarogowa pasta z rzodkiewką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

To pyszna i zdrowa pasta do kanapek

Twarogowa pasta z rzodkiewką Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Twarogowa pasta z rzodkiewką

 

Sposób przygotowania:

Twarogowa pasta z rzodkiewką
Twaróg dokładnie wyrabiamy ze śmietaną oraz majonezem, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Rzodkiewki oczyszczamy, dokładnie myjemy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Starte rzodkiewki dodajemy do wyrobionego twarogu i dokładnie mieszamy. W razie potrzeby pastę doprawiamy do smaku. Przygotowaną pastą smarujemy kanapki, smacznego!
Twarogowa pasta z rzodkiewką
Twaróg wyrabiamy ze śmietaną oraz majonezem
Twarogowa pasta z rzodkiewką
Dodajemy startą na drobnej tarce rzodkiewkę