goofy9

goofy9

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1117]

Twarogowa pasta z rzodkiewką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

To bardzo pyszna i zdrowa pasta kanapkowa

Twarogowa pasta z rzodkiewką Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Twarogowa pasta z rzodkiewką

 

Sposób przygotowania:

Twarogowa pasta z rzodkiewką
Ser biały wyrabiamy ze śmietaną, doprawiamy do smaku. Rzodkiewkę oczyszczamy, dokładnie myjemy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Rzodkiewkę wraz z posiekaną drobno cebulką dodajemy do twarogu. Całość dokładnie wyrabiamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pastą smarujemy kanapki. Smacznego!
Twarogowa pasta z rzodkiewką
Rzodkiewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach
Twarogowa pasta z rzodkiewką
Składniki pasty doprawiamy solą oraz pieprzem
Twarogowa pasta z rzodkiewką
Pastę dokładnie wyrabiamy, w razie potrzeby dodajemy więcej śmietany