Warzywa na patelnie.

« poprzedni | następny »
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Warzywa na patelnie.
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pyszne warzywa na patelnie. Zamrażamy i w zimie pałaszujemy:)


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Warzywa na patelnie. - SKŁADNIKI:

Warzywa na patelnie. - PRZYGOTOWANIE:

Ziemniaki obieramy i podgotowujemy, tak ok. 15-20 min od zagotowania wody. Odstawiamy do wystudzenia, po czym kroimy na ćwiartki lub szesnastki. Marchew i ogórki również obieramy ze skóry i kroimy w talarki. Tak samo postępujemy z cukinią, z tym, że jej nie obieramy. W odzielnych garnkach gotujemy brokuły i fasolkę szparagową. Następnie odstawiamy do wystygnięcia, po czym brokuły rozdzielamy na różyczki, a fasolke kroimy na mniejsze kawałki. Paprykę oczyszczamy i kroimy w paseczki. Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy, nie dodajemy soli. Gotowe warzywa pakujemy do woreczków i zamrażamy. Zimą będą jak znalazł!


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Warzywa na patelnie.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Warzywa
Sałata w pysznym sosie Sałatka z dipem musztardowym Leczo z pomidorami i cukinią
Pomidorówka z duszonymi pomidorami Kapuśniak z pekinki z cieciorką Kalafior zapiekany z serem
Ogórki kiszone 2014 Kurczak z cukinią i pomidorkami koktajlowymi Domowe korniszony
Smażone ziemniaczki z czosnkiem i peperoni Młode ziemniaczki w ziołach Potrawka z cukinii i pomidorów

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane