Warzywa na patelnie.

Warzywa « poprzedni | następny »
skatarzynka - Przepis na: Warzywa na patelnie. offline

Szef Kuchni
Przepisy: 43
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Warzywa na patelnie.
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pyszne warzywa na patelnie. Zamrażamy i w zimie pałaszujemy:)


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Warzywa na patelnie. - SKŁADNIKI:

Warzywa na patelnie. - PRZYGOTOWANIE:

Ziemniaki obieramy i podgotowujemy, tak ok. 15-20 min od zagotowania wody. Odstawiamy do wystudzenia, po czym kroimy na ćwiartki lub szesnastki. Marchew i ogórki również obieramy ze skóry i kroimy w talarki. Tak samo postępujemy z cukinią, z tym, że jej nie obieramy. W odzielnych garnkach gotujemy brokuły i fasolkę szparagową. Następnie odstawiamy do wystygnięcia, po czym brokuły rozdzielamy na różyczki, a fasolke kroimy na mniejsze kawałki. Paprykę oczyszczamy i kroimy w paseczki. Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy, nie dodajemy soli. Gotowe warzywa pakujemy do woreczków i zamrażamy. Zimą będą jak znalazł!


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Warzywa na patelnie.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Warzywa
Placki cukiniowo-ziemniaczne Królewska kartoflanka Risotto pełne jesieni
Dynia na zimową zupę Dyniowe pankejki Gołąbki w panierce
Kalafior pod beszamelem Racuchy dyniowe Makaron z kurczakiem i dynią
Placki z dyni z sezamem Schab pod jarmużową pierzynką Roladki dyniowe na szpinakowych kluseczkach

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane