Warzywa na patelnie.

Warzywa « poprzedni | następny »
skatarzynka - Przepis na: Warzywa na patelnie. offline

Szef Kuchni
Przepisy: 43
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Warzywa na patelnie.
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pyszne warzywa na patelnie. Zamrażamy i w zimie pałaszujemy:)


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Warzywa na patelnie. - SKŁADNIKI:

Warzywa na patelnie. - PRZYGOTOWANIE:

Ziemniaki obieramy i podgotowujemy, tak ok. 15-20 min od zagotowania wody. Odstawiamy do wystudzenia, po czym kroimy na ćwiartki lub szesnastki. Marchew i ogórki również obieramy ze skóry i kroimy w talarki. Tak samo postępujemy z cukinią, z tym, że jej nie obieramy. W odzielnych garnkach gotujemy brokuły i fasolkę szparagową. Następnie odstawiamy do wystygnięcia, po czym brokuły rozdzielamy na różyczki, a fasolke kroimy na mniejsze kawałki. Paprykę oczyszczamy i kroimy w paseczki. Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy, nie dodajemy soli. Gotowe warzywa pakujemy do woreczków i zamrażamy. Zimą będą jak znalazł!


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Warzywa na patelnie.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Warzywa
Sałatka z tortellini, brokułem i pieczarkami Pikantna kartoflanka Eli z groszkiem Barszcz czerwony Eli z fasolą
Zupa z żółtej cukinii z marchewką Duszona marchewka Naleśniki z farszem szpinakowym
Kolorowe leczo wg Onego Mięsna pizza w ostrym sosie pomidorowym Zupa jarzynowa koniec wakacji
Łosoś w sosie pomidrorowym Udka z grilla marynowane w pomidorach Moja sałatka grecka

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane