misia13

misia13

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 795]

Warzywa z dipem twarogowym

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Warzywa oczyścić, umyć, ewentualnie obrać, pokroić w cienkie paseczki....

Warzywa z dipem twarogowym

Składniki:

Warzywa z dipem twarogowym

 

  • 1 marchewka
  • 1 mały seler naciowy
  • 100 g ogórka sałatkowego lub cukinii
  • DIP TWAROGOWY:
  • 2 łyżki wody mineralnej
  • 2 łyżki twarogu ziołowego
  • 1/2 łyżeczki mieszanych ziół
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 4 krople sosu tabasco
  • świeżo zmielony biały pieprz

 

Sposób przygotowania:

Warzywa z dipem twarogowym
Warzywa oczyścić, umyć, ewentualnie obrać, pokroić w cienkie paseczki.
Przygotować DIP: wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Przyprawić pikantnie. Podawać z warzywami.