Strona główna Wątróbka drobiowa duszona z cebulą

Wątróbka drobiowa duszona z cebulą.

Podroby « poprzedni | następny »
p.jola1 - Przepis na: Wątróbka drobiowa duszona z cebulą. offline

Złoty Ekspert
Przepisy: 919
zdjęcia: 1 z 4 Strzałka
Wątróbka drobiowa duszona z cebulą.
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Wątróbka drobiowa duszona z cebulą.


trudność: łatwe
czas:

Wątróbka drobiowa duszona z cebulą. - SKŁADNIKI:

  • 1 kg wątróbka drobiowa,
  • 3 łyżki mąka,
  • 3 szt cebula,
  • do smaku sól pieprz,
  • 3 łyżki olej

Wątróbka drobiowa duszona z cebulą. - PRZYGOTOWANIE:

Wątróbkę oczyszczoną z błon, obtoczyć w mące i podsmażyć na patelni grillowej na 3 łyżkach gorącego oleju na z obu stron. Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w plastry cebulę, doprawić pieprzem, przykryć i dusić na małym ogniu aż cebula zmięknie i puści sok. Odkryć pokrywkę i dusić, wyłączyć gaz, doprawić solą i wyłożyć na półmisek żaroodporny.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Wątróbka drobiowa duszona z cebulą.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Podroby
Żołądki curry z papryką,cebulą i pieczarkami Aromatyczna wątróbka z suszonymi jabłkami Gulasz z żołądków
Żołądki w pomidorach Wątróbka drobiowa z pomidorem i jabłkiem Kacza wątróbka z jabłkami i cebulą
Wątróbka z jabłkiem i marchwią Wątróbka z jabłkami Domowy drobiowy pasztet
Wątróbka z czereśniami Czosnkowa wątróbka na pierzynce Flaczki z żołądków drobiowych

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert online

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane