Strona główna Wątróbka drobiowa duszona z cebulą

Wątróbka drobiowa duszona z cebulą.

Podroby « poprzedni | następny »
p.jola1

Złoty Ekspert
Przepisy: 919
zdjęcia: 1 z 4
Wątróbka drobiowa duszona z cebulą.
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Wątróbka drobiowa duszona z cebulą.


trudność: łatwe
czas:

Wątróbka drobiowa duszona z cebulą. - SKŁADNIKI:

  • 1 kg wątróbka drobiowa,
  • 3 łyżki mąka,
  • 3 szt cebula,
  • do smaku sól pieprz,
  • 3 łyżki olej

Wątróbka drobiowa duszona z cebulą. - PRZYGOTOWANIE:

Wątróbkę oczyszczoną z błon, obtoczyć w mące i podsmażyć na patelni grillowej na 3 łyżkach gorącego oleju na z obu stron. Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w plastry cebulę, doprawić pieprzem, przykryć i dusić na małym ogniu aż cebula zmięknie i puści sok. Odkryć pokrywkę i dusić, wyłączyć gaz, doprawić solą i wyłożyć na półmisek żaroodporny.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Wątróbka drobiowa duszona z cebulą.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Podroby
Serduszka drobiowe w sosie koperkowym Ozorki w sosie koperkowym Pomidorowa jarzynówka z sercem
Wątróbki wieprzowe Spaghetti z wątróbką i granatem w sosie serowym Wątróbka duszona z warzywami
Drobiowa wątróbka duszona z cebulą Smarowidło babuni z wątróbką  Wątróbki z królika
Wątróbka drobiowa smażona z ryżem wg Eli Królicza wątróbka z czerwoną kapustą i ziemniakami Placki ze szpinaku pod pierzynką

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią polską (mazowiecką, kaszubską, wielkopolską lub śląską). Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez Ciebie kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20cm Fiskars Functional Form.

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane