kamis

kamis

Starszy Kucharz
[Przepisów: 39]

Wędzony łosoś na carpaccio z buraków

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Buraki zalać wodą, dodać przyprawę Barszcz czerwony z lubczykiem.

Wędzony łosoś na carpaccio z buraków

Składniki:

Wędzony łosoś na carpaccio z buraków

 

 

 

 

  • Produkty KAMIS:

 

 

  • 2 łyżki Octu jabłkowego

 

Sposób przygotowania:

Wędzony łosoś na carpaccio z buraków
Buraki zalać wodą, dodać przyprawę Barszcz czerwony z lubczykiem, gotować do momentu aż buraki będą miękkie, pod koniec dodać ocet. Odstawić na 12 godz. Obrane buraki pokroić na bardzo cienkie plastry, na nich układać róże z łososia, obsypać kaparami, podawać z cytryną.