truskαffkα ♥

truskαffkα ♥

Kuchcik
[Przepisów: 3]

Wegetariańskie ravioli z orzechami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pyszne danie na kolacje przy świecach.

Wegetariańskie ravioli z orzechami

Składniki:

Wegetariańskie ravioli z orzechami

 

 

Sposób przygotowania:

Wegetariańskie ravioli z orzechami
Umyć liście szałwii, oczyścić i delikatnie osuszyć papierowym ręcznikiem.
Ugotować wegetariańskie ravioli w dużej ilości osolonej wody. Powoli rozpuścić masło na patelni o nieprzywierającej powierzchni. Gdy tłuszcz będzie wystarczająco gorący, podsmażyć liście szałwii i orzechy (30 sekund). Posolić i popieprzyć.
Ravioli ugotować al dente, odcedzić i rozłożyć na talerzach. Polać masłem z szałwią i orzechami. Posypać startym parmezanem.