Wgryzamy się w Smaczną Polskę Magdy Gessler

  • 1

Obejrzyj recenzję książki Smaczna Polska Magdy Gessler i sprawdź test przepisu na kaszotto z suszonymi grzybami.

         
ocena: 5/5 głosów: 4
Wgryzamy się w Smaczną Polskę Magdy Gessler

Podtytuł najnowszej książki Magdy Gessler to "regionalny przewodnik kulinarny" - po regionalnych produktach i inspirowanych nimi potrawach według przepisów autorstwa najsłynniejszej polskiej kulinarnej celebrytki, "kreatorki stylu i smaku".

Jakie regiony i które produkty opisała w swojej książce Magda Gessler?

Dowiedz się o niej więcej z recenzji Laury Osęki z księgarni kulinarnej Books for Cooks.



http://gotujmy.pl/work/privateimages/sources/2014/01/21/img64zmwQ.jpg
Jaga85 przetestowała jeden z przepisów z książki. Na warsztat wzięła Kaszotto z suszonymi grzybami z dodatkiem sera korycińskiego.

              Kaszotto z suszonymi grzybami (mod kołczu) - Kaszotto wyszło pyszne, mocno grzybowe. Danie jest tanie, szybkie i syte:).

Konkurs!

Weż udział w konkursie "Ugotuj swojego ulubionego celebrytę!"  i wygraj książkę Magdy Gessler. Zadanie konkursowe? Dodaj przepis na potrawę inspirowaną Twoim ulubionym kulinarnym celebrytą!

Dwa najciekawsze przepisy nagrodzimy książkami - każdy jedną z pięciu recenzowanych książek - do wyboru.