Alex_M

Alex_M

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1760]

Wiosenna pasta jajeczna 4

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 9

Wiosenna pasta jajeczna z rzodkiewką i koperkiem

Wiosenna pasta jajeczna 4 Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Wiosenna pasta jajeczna 4

 

 

Sposób przygotowania:

Wiosenna pasta jajeczna 4
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek i rozdrobnić widelcem. Rzodkiewki umyć, odciąć końce, pokroić w drobną kostkę. Ogórka obrać ze skóry, pokroić drobno. Koperek umyć, osuszyć, posiekać. Warzywa wymieszać z jajkami, dodać soli i pieprzu do smaku. Wymieszać z majonezem. Na talerzach rozłożyć liście sałaty. Kanapki posmarować pastą jajeczno-warzywną, udekorować plasterkami rzodkiewki i ogórka, posypać kiełkami.
Wiosenna pasta jajeczna 4
Jajka ugotować na twardo ostudzić obrać ze skorupek i rozdrobnić widelcem
Wiosenna pasta jajeczna 4
Rzodkiewki umyć odciąć końce pokroić w drobną kostkę Ogórka obrać ze skóry pokroić drobno Koperek umyć osuszyć posiekać Warzywa wymieszać z jajkami dodać soli i pieprzu do smaku Wymieszać z majonezem