iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Wiosenne paczuszki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Wiosenne paczuszki z szpinaku i sera

Wiosenne paczuszki

Składniki:

Wiosenne paczuszki

 

Sposób przygotowania:

Wiosenne paczuszki
Szpinak świeży młody myjemy i osuszamy. Na patelni rozgrzewamy olej i dajemy szpinak. Podsmażamy doprawiając do smaku sola i pieprzem. Po chwili smażenia szpinak zostawiamy do ostudzenia. Następnie siekamy go i dodajemy pokruszony ser wędzony. Mieszamy razem. Papier ryżowy moczymy chwilkę w ciepłej wodzie. Układamy go na desce do krojenia nakąłdamy farsz i zawijamy w pakuneczek. Przewiązujemy szczypiorem. Wykończamy owocami goji

Tagi:

sery szpinak ser