gabyelle21l@tlen.pl

gabyelle21l@tlen.pl

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 266]

Wołowina z grila

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Przepyszna wołowina z grila z grilowana bułką

Wołowina z grila

Składniki:

Wołowina z grila

 

Sposób przygotowania:

Wołowina z grila
Wołowine umyć i osuszyc. Z wolłowiny pokroić kotlety średniej grubości ok 1 cm. Wołowine posolic z dwóch stron i grilować na grilu. Ugrilowane mięsko układamy na talerz. Bułki przekrajamy na pół w zdłuż. Przekrojone bułki polewamy od przecietej strony oliwa z oliwek ( nie zwykłym olejem ) i grilujemy do zarumienienia. Gotowe bułki ściagamy z grila. Pomidor przekrajamy na pół i pomidorem nacieramy bułke i solimy. Mięsko i bułeczka są gotowe do jedzenia.
Smacznego

Tagi:

wołowina