paula231406

paula231406

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 769]

z mięsem indyczym

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

delikatna a jednocześnie dzięki przyprawą z nutką pikanterii

z mięsem indyczym

Składniki:

z mięsem indyczym

 

Sposób przygotowania:

z mięsem indyczym
Ziemniaki obieramy, kroimy w drobną kostkę. Mięso kroimy w kostkę, przekładamy do miski wraz z ziemniakami. Jajka gotujemy na twardo jak zazwyczaj. Obieramy i pokrojone w kostkę dodajemy do składników w misce. Jabłko obieramy ze skóry, dzielimy na na 8 pozbywamy się nasion i każdą 8 kroimy w plastry. Ogórki kroimy w kostkę i z kawałkami jabłka dodajemy do miski. Składniki dokładnie mieszamy. Majonez dodajemy do oliwy. Solimy i pieprzymy do smaku według uznania. Tak przygotowanym sosem polewamy składniki w misce i mieszamy