Zacierki

Kluski « poprzedni | następny »
justynak223

Złoty Ekspert
Przepisy: 1150
Zacierki
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

szybkie i zarazem smaczne jako dodatek do obiadu


trudność: łatwe
czas:

Zacierki - SKŁADNIKI:

Zacierki - PRZYGOTOWANIE:

Wszystkie składniki połączyć i zagnieść z nich
twarde ciasto.
Odstawić na około 30 minut. Zatrzeć na tarce
na blat posypany mąką. Wysuszyć kilka minut
żeby poleżały. Suche wrzucamy do gorącej
wody lub zupy i gotujemy 5 min.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Zacierki  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kluski
Kluseczki  zajączki z serem i jarmużem Kluski śląskie z sosem pieczeniowym i surówką Kluski ziemniaczane
Kluski śląskie Joanny Kluseczki z serem z mąki razowej Pampuchy z owocowym sosem
Marchewkowe leniwe / kopytka Kluseczki ziemniaczano-serowe z kaszą manną Kluski śląskie z sosem drobiowym
Kluski z surowych ziemniaków Kopytka Eli z niespodzianką  Pierogi leniwe z kaszą manną

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane