lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Zapiekana fasolka szparagowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Fasolkę mogla bym jeść codziennie jest naprawdę bardzo smaczna taka z patelni podsmażona w bułce tartej :)

Zapiekana fasolka  szparagowa Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Zapiekana fasolka szparagowa

 

Sposób przygotowania:

Zapiekana fasolka szparagowa
Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie potem odcedzamy Następnie patelnie na gaz i wlewamy olej jak już będzie gorący wtedy kładziemy fasolkę i podsmażamy z 5 minut . Teraz posypujemy fasolkę bułka tarta i podsmażamy jakieś 15 -20 jest pyszna :)
Zapiekana fasolka  szparagowa
Najpierw gotujemy fasolke wosolonej wodzie 1 łyżeczka

Tagi:

tarta fasolka