Strona główna Zapiekane naleśniki z parówkami

Zapiekane naleśniki z parówkami

Dania, Naleśniki « poprzedni | następny »
Lady Marmolada - Przepis na: Zapiekane naleśniki z parówkami offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1098
Zapiekane naleśniki z parówkami
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zapiekane naleśniki z parówkami


trudność: łatwe
czas:

Zapiekane naleśniki z parówkami - SKŁADNIKI:

  • 0,5 kg parówek
  • 30 dag pieczarek
  • 1 cebula
  • 7 dag sera żółtego
  • masło
  • wcześniej przygotowane tradycyjne naleśniki
  • sól

Zapiekane naleśniki z parówkami - PRZYGOTOWANIE:


Pieczarki i cebulę kroimy, solimy i smażymy razem na maśle. Parówki przekrawamy na pół i zawijamy w naleśniki. Układamy je w naczyniu żaroodpornym, na wierzch kładziemy cebulę z pieczarkami i posypujemy startym serem. Pieczemy w piekarniku około 20 min.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Zapiekane naleśniki z parówkami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dania
Kotlety parówkowo jajeczne Naleśniki o smaku migdałowym Pierogi z kaszanką i leśnymi grzybami
Spagetti z sosem  marchewkowo-cukiniowym z natką Coleslaw biało-czerwony Gołąbki z mięsem i pieczarkami na parze
Placek ziemniaczany z gulaszem Babka ryżowo-jabłkowa Eli z sosem jeżynowym Zupa z żółtej cukinii z ryżem
Krążki cukiniowe z grzybami leśnymi Jesienna zapiekanka makaronowa Lasagne z mięsem mielonym

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane