goofy9

goofy9

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1117]

Zapiekanka z pstrąga 4

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Jest smaczna i bardzo prosta w przygotowaniu.

Zapiekanka z pstrąga 4

Składniki:

Zapiekanka z pstrąga 4

 

 

Sposób przygotowania:

Zapiekanka z pstrąga 4
Przygotowujemy bulion z 1 szklanki wody, dodajemy do niego 1 łyżkę żelatyny, mieszamy, studzimy i przelewamy do formy. Rybę oczyszczamy, rozdrabniamy, koperek oraz szczypiorek siekamy. Całość łączymy. Dodajemy przyprawy, ubitą śmietanę oraz żelatynę. Mieszamy. Masę rybną przekładamy do formy i wstawiamy na około 2-3 godziny do lodówki.

Tagi:

pstrąg