lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Zapiekanki z pieca Laluni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Smacznie kolorowo szybko dla każdego

Zapiekanki z pieca Laluni Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Zapiekanki z pieca Laluni

 

  • bułka paryska 2 sztuki
  • pieczarki 400 gram
  • papryka czerwona 1 sztuka
  • ser żółty 20 deko
  • sos Salsa Winiar
  • przyprawa do pizzy

 

 

Sposób przygotowania:

Zapiekanki z pieca Laluni
1- Bułkę paryską kroimy na pół przecinamy
2- Polewamy sosem Salsa Winiar dokładnie każdą bułkę po chwili posypujemy przyprawą do pizzy
3- Pieczarki smażymy dusimy na patelni ze szczyptą pieprzu i soli
4- Farsz z pieczarek kładziemy na bułki paryskie
5- na pieczarki kładziemy szynkę i paprykę czerwona pokrojona w kostkę
6 --Wkładamy do piekarnika na 10 minut po czym kładziemy ser i 5 minut trzymamy w piekarniku do rozpuszczenia i gotowe
7-Porą dekorujemy nasza bagietkę smacznego
Zapiekanki z pieca Laluni
Gotowa bagietka zaprasza do skosztowania ten smak powala