MamCieKotku

MamCieKotku

Starszy Kucharz
[Przepisów: 24]

Zdrowy faszerowany pstrąg

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Jest zdrowy i niskokaloryczny.

Zdrowy faszerowany pstrąg

Składniki:

Zdrowy faszerowany pstrąg

 

Sposób przygotowania:

Zdrowy faszerowany pstrąg
Pstrąga osuszyć skropić sokiem z cytryny oprószyć solą i pieprzem. Pieczarki umyć pokroić w kostkę. Smażyć do czasu odparowania wody. Dodać starty ser oraz koper posolić. Pstrąga nadziać pieczarkami i spiąć wykałaczkami. Zawinąć w folię aluminiową. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do temp. 160 stopni Celsiusza. Piec 40 minut.

Tagi:

sery ser pstrąg