pacpaw

pacpaw

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1427]

Żeberka miodowo-jałowcołowe

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Aromatyczne, wprost doskonałe

Żeberka miodowo-jałowcołowe Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Żeberka miodowo-jałowcołowe

 

 

Sposób przygotowania:

Żeberka miodowo-jałowcołowe
Do wody wrzucamy liść, ziele, 2 kostki i zagotowujemy. Do gotującego się wywaru wkładamy żeberka i gotujemy ok. 15 min. Po wyjęciu posypujemy solą i nakładamy marynatę (przepis "Marynata miodowo-jałowcowa "). Odstawiamy w chłodne miejsce na kilka godzin. W rozgrzanym do 200°C ok 15 min, aż się zarumienią.
Żeberka miodowo-jałowcołowe
Żeberka w marynacie
Żeberka miodowo-jałowcołowe
Żeberka miodowo-jałowcołowe