lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Żeberka w marynacie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pachną przepysznie i tak smakują

Żeberka w marynacie Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Żeberka w marynacie

 

Sposób przygotowania:

Żeberka w marynacie
Żeberka płuczemy pod bieżącą wodą kroimy na większe kawałki aby nam w rękaw weszły składniki wszystkie mieszamy razem po czym obtaczamy w nich żeberka i wkładamy do rękawa na 1 godzinkę wstawiamy do lodówki aby przeszły sobą do piekarnika oczywiście pieczemy w żaroodpornym naczyniu około 1,5 godziny
Żeberka w marynacie
Obtaczamy w marynacie żeberka tak aby wszedzie doszła marynata
Żeberka w marynacie
Wkładamy do rękawa zamykamy szczelnie i do naczynia wkładamy i do pieca 1 80 stopniach około 1,5 godziny pieczemy