laura100

laura100

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 287]

Zupa rybna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Polecam dla smakoszy pikantnych dań

Zupa rybna

Składniki:

Zupa rybna

 

  • 1 KG ryby
  • woszczyzna
  • cebula
  • 2 czerwone papryki
  • papryczka chili
  • olej 2 łyzki
  • przecier pomidorowy łyżeczka
  • ostra papryka przyprawa
  • sól i pieprz

Sposób przygotowania:

Zupa rybna
Pokrojoną w paski włoszczyznę ugotować .Wywar odcedzić przez sito. Do wywaru włożyć kawałki ryby. Gotować 30 minut przyprawić solą i papryką ostrą .Paprykę oczyścić z nasienia i umyć.Następnie pokroić ja w kostkę. Cebulę obrać , posiekać i zeszklić razem z pokrojoną papryką .Włożyć to do wywyaru zamieszać i dodać pokrojoną paprykę chili pieprz i przecier pomidorowy. Wszystko zagotować i posypać natką pietruszki