kasnaj

kasnaj

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 189]

Zupa warzywna .

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Zupa warzywna z kalafiorem i szparagówką .

Zupa warzywna . Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Zupa warzywna .

 

  • 1szt marchewki
  • 1szt pietruszki
  • 0,5szt selera
  • 300g fasoli szparagowej zółtej
  • 300g kalafiorku (różyczki)
  • Przyprawy:
  • sól
  • pieprz
  • kostka rosołowa warzywna

Sposób przygotowania:

Zupa warzywna .
Zaczynamy od marchewki, pietruszki i selera , obieramy te warzywa i kroimy je w kostkę , wrzucamy o garnka i zalewamy ok 2,5L wody, dodajemy kostkę rosołową i gotujemy. Po otrzymaniu wywaru dodajemy wcześniej pokrojoną fasolę szparagową oraz różyczki kalafioru . Całość gotujemy aż fasola szparagowa będzie miękka . Doprawiamy do smaku pieprzem i solą.Smacznego.
Zupa warzywna .
Wszystkie składniki niezbędne do ugotowania zupy .
Zupa warzywna .
Pokrojona marchew, pietruszka, seler gotowana z kostkę .
Zupa warzywna .
Gotowy wywar z różyczkami kalafioru i szparagówki .
Zupa warzywna .
Ugotowana zupa warzywna na kostce warzywnej .

Tagi:

przyprawy