Zważona masa budyniowa

Ciasta « poprzedni | następny »
aggnieszkaa - Porady kulinarne: Zważona masa budyniowa

Szef Kuchni
Artykuły: 5
zdjęcia: 1 z 1
Zważona masa budyniowa
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Jak ratować zważoną masę, aby bez wstydu położyć ciasto na stole


Zdarza się, że ucierając masło z budyniem masa wygląda na zważoną, a wcześniej nic na to nie wskazywało. Przecież użyłyśmy tych samych produktów co zawsze.. Nie należy się jednak wtedy załamywać. Wystarczy do tej masy dodać 2-3 łyżki wrzącej wody, oczywiście cały czas ubijając. Gdy wszystko się połączy masa powinna mieć "normalny" wygląd.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Zważona masa budyniowa  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 
 Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 

Ostatnio komentowane