Zważona masa budyniowa

Ciasta « poprzedni | następny »
aggnieszkaa - Porady kulinarne: Zważona masa budyniowa offline

Szef Kuchni
Artykuły: 5
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Zważona masa budyniowa
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Jak ratować zważoną masę, aby bez wstydu położyć ciasto na stole


Zdarza się, że ucierając masło z budyniem masa wygląda na zważoną, a wcześniej nic na to nie wskazywało. Przecież użyłyśmy tych samych produktów co zawsze.. Nie należy się jednak wtedy załamywać. Wystarczy do tej masy dodać 2-3 łyżki wrzącej wody, oczywiście cały czas ubijając. Gdy wszystko się połączy masa powinna mieć "normalny" wygląd.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Zważona masa budyniowa  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert online

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane