Zważona masa budyniowa

Ciasta « poprzedni | następny »
aggnieszkaa - Porady kulinarne: Zważona masa budyniowa offline

Szef Kuchni
Artykuły: 5
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Zważona masa budyniowa
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Jak ratować zważoną masę, aby bez wstydu położyć ciasto na stole


Zdarza się, że ucierając masło z budyniem masa wygląda na zważoną, a wcześniej nic na to nie wskazywało. Przecież użyłyśmy tych samych produktów co zawsze.. Nie należy się jednak wtedy załamywać. Wystarczy do tej masy dodać 2-3 łyżki wrzącej wody, oczywiście cały czas ubijając. Gdy wszystko się połączy masa powinna mieć "normalny" wygląd.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Zważona masa budyniowa  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane