Zważona masa budyniowa

Ciasta « poprzedni | następny »
aggnieszkaa - Porady kulinarne: Zważona masa budyniowa offline

Szef Kuchni
Artykuły: 5
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Zważona masa budyniowa
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Jak ratować zważoną masę, aby bez wstydu położyć ciasto na stole


Zdarza się, że ucierając masło z budyniem masa wygląda na zważoną, a wcześniej nic na to nie wskazywało. Przecież użyłyśmy tych samych produktów co zawsze.. Nie należy się jednak wtedy załamywać. Wystarczy do tej masy dodać 2-3 łyżki wrzącej wody, oczywiście cały czas ubijając. Gdy wszystko się połączy masa powinna mieć "normalny" wygląd.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Zważona masa budyniowa  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni

    Przygotowanie pełnowartościowego dania zazwyczaj wymaga sporej ilości czasu. Jednak zamiast kilkugodzinnego stania przy kuchni można wyręczyć się wielofunkcyjnym urządzeniem - Multicooker. Chcielibyście mieć taką pomoc w swojej kuchni? Weźcie udział w naszym konkursie! Do wygrania rewelacyjne Muliticookery!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Czy przygotowujesz już pierwsze przetwory?

 
 Czy przygotowujesz już pierwsze przetwory?

głosuj
 

Ostatnio komentowane