OktawiaG

OktawiaG

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 184]

Babeczki z łososiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 20
         
ocena: 5/5 głosów: 7

bardzo eleganckie, smaczne i cudownie prezentujące się - wytrawne babeczki z łososiowym kremem i rózyczką z łososia.

Babeczki z łososiem

Składniki:

Babeczki z łososiem

 

  • opakowanie babeczek wytrawnych - (20sztuk)
  • 380g twarożku ze szczypiorkiem (np. President)
  • 160g pasty z łososia
  • 150g Łososia wędzonego (tacka)
  • nać pietruszki na ozdobę

Sposób przygotowania:

Babeczki z łososiem
Twarożek szczypiorkowy łączymy z pastą łososiową , dokładnie mieszamy . Powstały krem dajemy do szprycy i nakładamy go na babeczki . Wędzonego łososia dzielimy na paseczki i formujemy małe różyczki. Układamy różyczki na babeczkach z nadzienieniem i przystrajamy natką pietruszki . Wykładamy na talerz .

Tagi:

babeczki