A.B.

A.B.

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 259]

Bułeczki a la Italia

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 9

bułeczki są świetne na drugie śniadanie, jako dodatek polecam sałatę z sosem włoskim Knorr

Bułeczki a la Italia

Składniki:

Bułeczki a la Italia

 

 

Sposób przygotowania:

Bułeczki a la Italia
Ciasto robimy identycznie jak na mini pizze. Pieczarki dusimy z pokrojoną w kostkę cebulą i czosnkiem. Do miękkich grzybów dodajemy resztę dodatków i dusimy doprawiając do smaku, na koniec dodajemy zioła. Foremki napełniamy ciastem nakładamy na nie farsz, wierzch dekorujemy paseczkami sera, układając kratkę. Odstawiamy na kilka minut do wyrośnięcia, wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200* i pieczemy na złoty kolor. Smacznego.