2milutka

2milutka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1469]

Chrzanowe rożki z szynki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 4/5 głosów: 14

Szybka przekąska w formie chrzanowych rożków na wielkanocne śniadanie, zachwyci każdego formą podania.

Chrzanowe rożki z szynki

Składniki:

Chrzanowe rożki z szynki

 

 

Sposób przygotowania:

Chrzanowe rożki z szynki
Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie,skubiemy,zimne trzemy na tarce razem z obranym ze skórki jabłkiem, dodajemy do składników posiekany por, żurawinę i rodzynki, doprawiamy solą pieprzem majonezem oraz łyżką chrzanu mieszamy wszystko na pastę, kładziemy po łyżce farszu na całości szynki zawijamy w rożki , układamy ciasno na półmisku chłodzimy w lodówce dekorujemy dowolnie wg swojego uznania.Życzę smacznego!