Mam dosc glupich przepisow

Obserwuj wątek

Odp: !!)

Misiu, masz bardzo ciekawy sposób wypowiadania się. Ja to określam: niech będzie jak jest byle nie za blisko mnie.
Zupełnie jak w kraju: jest źle ale co to mnie obchodzi nie zmienię tego i nawet na wybory nie pójdę, nie będę na gnojów i złodzieji, (częste określenie na "politykow" w kraju!) głosować, a po wyborach znów narzekanie na rząd i cały
rządowo-parlamentarny bajzel.
Aż ciśnie się na usta wówczas odpowiedź: (...!...) nie krytykuj niczego i nikogo jeśli wtedy kiedy trzeba było odezwać się i "walczyć" woli ktoś być cicho, by broń Boże nie narazić się, nikogo nie urazić.
Mówisz o roli moderatora ... i o kryteriach przepisu, nie gniewaj się ale czegoś tu nie moge pojąć.Wychodzi na to, z Twojej wypowiedzi, że niech będzie byle jak aby było. Ja nie atakuję nikogo ale odrobina przyzwoitosci w podawaniu przepisów w internecie chyba obowiązuje, mimo że ktoś kryje się za nickiem, jest anonimem.
Czy przepisem będzie( przykładowo), przepis na ciasto drożdżowe, przy takim jego podaniu:
CIASTO: mąka, drożdże, jaja, mleko, cukier, szczypta soli.
NADZIENIE: dżem dowolny.
WYKONANIE: zagnieść ciasto, włożyć dżem, zawinąc . Smacznego.

Koniec "przepisu".
Czy tutaj potrzebne są jakiekolwiek kryteria(?), a takich i podobnych "gniotów" jest bez liku.

Wracając do Twojej wypowiedzi, zacytuję Twoje słowa:

"Myślę jednak, że niektorym się to podoba i ten wątek prędko się nie zakończy ."

Jest to z Twojej strony jak uważasz "subtelna aluzja" pod adresem NIEKTÓRYCH ...czy dowcip, nie pierwszy zresztą, ... to właśnie jest ta Twoja tabletka w szklance, a szkoda tylko że nie jest nią rzeczowa wypowiedź w poruszonym temacie, a tylko kolejna prowokacja. Mizerna zresztą.

zmieniono 1 raz (ostatnio 08 maj 2009 22:03 przez 45Kazik)

Odpowiedz na/ edytuj Mam dosc glupich przepisow