Tokijko nie prowokuj ( hi hi ) .Mam barwnik spożywczy do makaronu ( Włosi też robią czarny makaron ) - może on z tego atramentu z kałamarnic ? Jak myślicie jak by wyglądały czarne kluski śląskie ? I z czym by je można podać ? Smaku by ten mój barwnik nie zmienił .Tokijko kombinuj- sprowokowałaś to teraz myśl . Czarne śląskie z owocami morza ?
Mysle ,ze jak kazde kluski z boczkiem i cebulka ok .Na Andrzejki na sosie gazpaczo...Takie we krwi czarne pajaki....Do tych klusek (slicznych) Pyzy mozna by zrobic zielony sos z awokado ? Ze szpinaku? Ja bym go miksowala i na to sadzala kluski
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Mysle ,ze jak kazde kluski z boczkiem i cebulka ok .Na Andrzejki na sosie gazpaczo...Takie we krwi czarne pajaki....Do tych klusek (slicznych) Pyzy mozna by zrobic zielony sos z awokado ? Ze szpinaku? Ja bym go miksowala i na to sadzala kluski