We mnie tez macie ogromne poparcie.Widze ze przez ta bezkarnosc coraz wiecej tu plagiatorow i zeczywiscie smieja sie nam w prosto w nos.Szkoda ze wlascicielom i moderatorom nie za bardzo zlezy na dobrej opini tej strony.Ja jak tu przyszlam to bylam przekonana ze to najlepszy portal kulinarny a teraz juz to zdanie zmieniam.Osobiscie na innym portalu kulinarnym doprowadzilam do usuniecia ponad 100 przepisow pewnej pani ,ale tam reakcja byla natychmiastowa ( 2 dni) sprawdzono i usunieto a ta pani przesladowala mnie za to bardzo..... ale poniewaz mnie to zwisalo i powiewalo wiec po jakims czasie odpuscila.To ze tu tego nie robie to nie wynika z tego ze mnie to nie obchodzi poprostu nie mam czasu ale za to z calych sil was popieram i zycze wytrwalosci a wlascicielom i moderatorom zycze wiekszego zainteresowania i szybszej reakcji na zglaszane problemy.Szkoda by bylo aby tak fajny portal zepsul sobie opinie przez osoby ktore wstawiaja tu nie swoje przepisy.Jeszcze raz zycze wytrwalosci i popieram z was z calych sil....
Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu