Jeśli jest to Twoja ostateczna decyzja, to i ja zacznę się zastanawiać. Na jednej stronie dostałem bana, po wielu chamskich prowokacjach. Tu myślałem, że będzie uczciwie, że dbać się będzie o uczciwość w działaniach ale i tu jest to czwarta prawda pewnego Księdza, ...czyli "... g***o prawda ..."
Moderatorzy nie dają sobie rady, a moze my za mało walczymy sami z trollami, które dążą do zniszczenia konkurencji wszelkimi sposobami i specjalnie wklejają plagiaty by doprowadzado niemiłych dyskusji na forum a tym samym blokowaś ine rozmowy, życie na naszej stronie.
Nie wiem juz co myśleć o tym wszystkim, niby strona w porzo ale chamstwo zaczyna brac górę.Niektóre z osób zamknęły "buzie" po kilku wystepach (Lucy, Skarb i inne trolle).
Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Moderatorzy nie dają sobie rady, a moze my za mało walczymy sami z trollami, które dążą do zniszczenia konkurencji wszelkimi sposobami i specjalnie wklejają plagiaty by doprowadzado niemiłych dyskusji na forum a tym samym blokowaś ine rozmowy, życie na naszej stronie.
Nie wiem juz co myśleć o tym wszystkim, niby strona w porzo ale chamstwo zaczyna brac górę.Niektóre z osób zamknęły "buzie" po kilku wystepach (Lucy, Skarb i inne trolle).