Zebranie o oceny

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Zebranie o oceny

Anula napisał(a):

Kto jest za uczciwa konkurencja reka do gory

Anulka , o tą uczciwość w konkurencji (w walce o kubek?! ...trzeba by było zmienić kryteria ) walczyła (czas przeszły, niestety!) grupka osób , których można policzyć na palcach jednej(!) ręki i złożyły rezygnację z walki:
- Glumanda walczyła, wstawiała wspaniałe, sprawdzone przepisy , ktorych sama jest Autorką/Wykonawczynią(zdjęć rownież;
- Astra jw;
_Anulka7 jw. (mimo że bez powodu zmieszała mnie z błotem kilkakrotnie, zasługuje na wzmiankę)
- nieskromnie >piszący tego posta >dostałem kilka niewybrednych wypowiedzi nie tylko na forum.
Może pominałem kogoś, jeśli tak to przepraszam.

I to wszystko z nikłą (!) reakcją Moderatorów.

No nie tak całkiem, nikłą: nazwano nas "... grupą niezadowolonych ze wszystkiego..." przez pewne osoby, mnie wezwano do powrotu tam skąd przyszedłem, ... a nawet w pysk dostałem za dosadne ... (faktem, majac duży zasób słow mogłem inaczej określić zachowanie Pewnej Wysoko Wykształconej Pani) ... określenie zachowania tejże, a nawet zostałem obdarzony kulturalnym epitetemk****a).
Walczyć uczciwie tzn również zwalczać nieuczciwość ale wybaczcie: milczeniem(?), omijaniem takich przepisow(?). Przecież, w takim układzie, plagiator może bezkarnie wstawiać obce przepisy/zdjęcia i zyskać kolejne tytuły w rankingu !. Niech ma te tytuły, tylko JAK MY BĘDZIEMY suie czyli w takim gronie kanciarzy.
Oczywiście, jak już pisalem w innym poscie, ktoś powie: to spadaj z tej strony i nie pieprz farmazonow. ...
Owszem, tak może ktoś powiedzieć. Już nawet napisał , tylko innymi słowami w jednym z postów, a właściwie dwie "osoby".

Odpowiedz na/ edytuj Zebranie o oceny