Wszystko się zgadza - dobry i hgg zadecydowali cię zbanować. I w sprawie przepisania automatycznie twoich przepisów odradzili - kara to kara. Ja podjęłam decyzję, zgodną z ich intencjami. Dobry powiedział ci prawdę, to już nie zależy od niego. Co wcale nie znaczy, że gdyby od niego zależało, toby ci te przepisy z automatu przywrócił. I ja ci już wiele razy pisałam, że nie, nie zmienię decyzji. To wszystko się stało w konsekwencji twojego własnego zachowania. Na forum quizowym próbuję rozweselać ludzi i rozdawać im prezenty pozwól mi robić swoje i dałbyś już spokój z użalaniem się nad sobą. Pozdrawiam, Tit
Nie odpowiadaj z Dobrego, proszę,( chyba że jesteś Hgg). Nareszcie przyznałaś (w podtekście) że to zemsta. Jak napisałaś ONI ODRADZILI (!), ty nie mając własnego zdania na mój temat cały czas udowadniasz sama sobie, że podjęłaś słuszną decyzję, ze jestem awanturnikiem,l nie biorąc pod uwagę mojego wątka powrotnego i NAPRAWDĘ SZCZERYCH PRZEPROSIN. zmiesznych z błotem , za Twoją (!) również aprobatą poprzez milczenie na inwektywy Bahusa!) jak i dwóch bodaj "przyklaskiewiczy" pana "B".
Moje przeprosiny były szczere natomiast to co nastąpiło później było i jest jawną prowokacją.
Tak więc reasumując, zadaję pytanie:
czy w związku z tym, że swoja obecnoscią psuję markę GOTUJMY swoimi (......) etc.etc. i ...
- czy jest możliwe wykasowanie moich przepisów tak spod nicka >>45Kazik >Kazik45<< i jednoczesne usunięcie mojego konta ZANIM "znajdzie się powód" do "karnego usunięcia".
Mówiąc o przepisach nie miałem na myśli ich przydatności, ale "zaśmiecanie" portalu przepisami osoby ze wszech miar niepożądanej. Można teo też zrozumieć: czy usuwając mnie jako niepożądanego "awanturnika ciągle użalającego się nad sobą" uczciwym było/jest zatrzymywanie mojego "dorobku".
Pytanie proste i chyba jasne.
Jeśli jest to możliwe to proszę uprzejmie o dokonanie usunięcia mojego konta. Ze swej strony ZARĘCZAM SŁOWEM, nigdy nie próbować nawet logować się na portalu GOTUJMY.
Powtarzam: jest to chyba z mojej strony propozycja i rozwiązanie "problemu Kazika45", najlepsze dla wszystkich.
Jeśli to konieczne, proszę o konsultację mojej prośby z Właścicielami/Zarządem.
Mam nadzieję, że w ten sposób zakończylibyśmy nasze "potyczki".
Pozdrawiam.
P.S.
Mogłem oczywiście całą polemikę prowadzić na P.W. ale mam smutne doświadczenia.
Tu serwis ganimy :|
Obserwuj wątekOdp: w sprawie przepisów
Nie odpowiadaj z Dobrego, proszę,( chyba że jesteś Hgg). Nareszcie przyznałaś (w podtekście) że to zemsta. Jak napisałaś ONI ODRADZILI (
Moje przeprosiny były szczere natomiast to co nastąpiło później było i jest jawną prowokacją.
Tak więc reasumując, zadaję pytanie:
czy w związku z tym, że swoja obecnoscią psuję markę GOTUJMY swoimi (......) etc.etc. i ...
- czy jest możliwe wykasowanie moich przepisów tak spod nicka >>45Kazik >Kazik45<< i jednoczesne usunięcie mojego konta ZANIM "znajdzie się powód" do "karnego usunięcia".
Mówiąc o przepisach nie miałem na myśli ich przydatności, ale "zaśmiecanie" portalu przepisami osoby ze wszech miar niepożądanej. Można teo też zrozumieć: czy usuwając mnie jako niepożądanego "awanturnika ciągle użalającego się nad sobą" uczciwym było/jest zatrzymywanie mojego "dorobku".
Pytanie proste i chyba jasne.
Jeśli jest to możliwe to proszę uprzejmie o dokonanie usunięcia mojego konta. Ze swej strony ZARĘCZAM SŁOWEM, nigdy nie próbować nawet logować się na portalu GOTUJMY.
Powtarzam: jest to chyba z mojej strony propozycja i rozwiązanie "problemu Kazika45", najlepsze dla wszystkich.
Jeśli to konieczne, proszę o konsultację mojej prośby z Właścicielami/Zarządem.
Mam nadzieję, że w ten sposób zakończylibyśmy nasze "potyczki".
Pozdrawiam.
P.S.
Mogłem oczywiście całą polemikę prowadzić na P.W. ale mam smutne doświadczenia.