Sposób przygotowania:
Makaron z mięsem mielonym i kiełkami fasoli
Na rozgrzanej patelni smażę cebulkę pokrojoną w kostkę,czosnek następnie dodaję utartą marchewkę. Całość przysmażam dodaję kilka listków świeżej bazyli. Przekładam na bok. Na rozgrzanym oleju smażę mięso dodaję sól i pieprz oraz ponownie przysmażoną marchewkę wraz z cebulą. Całość łączę ze sobą. Mieszam.
Dodaję pędy fasoli i wlewam pół szklanki wody. Całość mieszam i przekładam do dużego garnka. Wlewam przecier pomidorowy i szklankę wody. Całość duszę ok 15 min co jakiś czas mieszając. W między czasie przygotowuję ulubiony makaron.
Podaję na ciepło.
Smacznego.
Dodaję pędy fasoli i wlewam pół szklanki wody. Całość mieszam i przekładam do dużego garnka. Wlewam przecier pomidorowy i szklankę wody. Całość duszę ok 15 min co jakiś czas mieszając. W między czasie przygotowuję ulubiony makaron.
Podaję na ciepło.
Smacznego.