gosia56

gosia56

Złoty Ekspert
[Przepisów: 821]

Jajka faszerowane.

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Jajka nadziewane pastą rybno jajeczną.

Jajka faszerowane. Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Jajka faszerowane.

 

  • 1/2 makreli wędzonej
  • 1/2 cebuli
  • 1 ogórek korniszon
  • sól,pieprz
  • 1 łyzka majonezu
  • 1 łyzka serka kremowego fromage

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane.
Obrać makrelę z osci.Pokroić w kostkę ogórek, cebulę,dodać do makreli.Dodać sól,pieprz,majonez,serek mozna tez dodać zółtka dobrze wymieszać. Ugotować jajka na twardo,ostudzić obrać,przekroić na pół ,wybrać zółtka.Pastą napełnic białka i ułożyć na półmisku.Każde jajko można dowolnie udekorować. Plasterkiem ugotowanej marchewki ,kawałkiem rzodkiewki i natką pietruszki.Taka pasta moze też byc do chleba. POLECAM ! !!
Jajka faszerowane.
Na srodek pólmiska dekoracja swiąteczna.
Jajka faszerowane.
Na pólmisku układamy białka jajek które napełniamy.
Jajka faszerowane.
Do pasty dodajemy majonez i serek kremowy.
Jajka faszerowane.
Jajka gotujemy na twardo studzimy i obieramy.