ewaeu

ewaeu

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 260]

Jajka faszerowane sardynkami w pomidorach

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pyszne jajeczka z dodatkiem rybki i nutą pomidora. Szybko się je robi i jeszcze szybciej znikają z talerzy.

Jajka faszerowane sardynkami w pomidorach

Składniki:

Jajka faszerowane sardynkami w pomidorach

 

 

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane sardynkami w pomidorach

ETAP 1:

Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać. Przekroić wzdłuż i wyjąć żółtka. Sardynki przełożyć do miseczki. Odłożyć kilka do dekoracji.

W miseczce rozetrzeć żółtka z sardynkami i sosem. Nakładać do białek. Można udekorować sardynkami i sałatą - roszponką.

Naprawdę kilka chwil i mamy pyszne danie.

Smacznego.