eli_555

eli_555

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1357]

Jajka faszerowane ze szczypiorkiem Eli

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 8

Pyszna jajeczna przekąska.

Jajka faszerowane ze szczypiorkiem Eli

Składniki:

Jajka faszerowane ze szczypiorkiem Eli

 

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane ze szczypiorkiem Eli
Jajka ugotować na twardo z dodatkiem soli,odlać,zalać zimną wodą,ostudzić,obrać ze skorupek,przeciąć wzdłuż na pół i ostrożnie wyjąć żółtka.Umyty,osuszony szczypiorek posiekać.Do żółtek dodać szczypiorek,majonez,doprawić do smaku solą,pieprzem i dokładnie wymieszać.Do połówek białek nakładać masę żółtkową i ułożyć na półmisku lub specjalnym talerzu z dołkami na jajka.Smacznego!