iskierka.ag

iskierka.ag

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 677]

Koreczki rybno-warzywne

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Takie koreczki są wygodne w wykonaniu. Idealne jako zakąska na gościny. Można przygotować do nich ulubiony dip.

Koreczki rybno-warzywne

Składniki:

Koreczki rybno-warzywne

 

Sposób przygotowania:

Koreczki rybno-warzywne
Krewetki należy najpierw zamarynować w marynacie wykonanej z: oliwy czosnku, soli, pieprzu. Smarujemy dokładnie krewetki i odstawiamy je na 30 minut. Pstrąga obieramy ze skóry i kroimy na małe cząstki. Ser kroimy w kostkę. Papryki kroimy na małe cząstki. Wykałaczki należy nasmarować oliwą. Natykamy na nie składniki na przemian. Chłodzimy.