luna

luna

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 359]

Panga z grilowej patelni

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Mnie i mojej rodzinie panga bardzo smakuje, smazona, duszona lub grilowana:)

Panga z grilowej patelni

Składniki:

Panga z grilowej patelni

 

  • 3 filety pangi (u mnie mrozone)
  • przyprawa do grila
  • vegeta
  • sol
  • 1 zabek czosnku
  • czosnek w proszku
  • chilli
  • odrobina tluszczu

Sposób przygotowania:

Panga z grilowej patelni
Filety rozmrozic, posolic, posypac przyprawa do grila, odstawic na kilka minut. Patelnie do grila posmarowac obranym i przekrojonym na pol czosnkiem. Wlac odrobine oliwy. Na rozgrzanej patelni grilowac klika minut rybe, pod koniec posypac odrobina czosnku i vegety.