gosiapiotrek23

gosiapiotrek23

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1030]

Pasta kanapkowa z makreli, jajek i jabłka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Smaczna pasta kanapkowa z makreli, jajek oraz dodatkiem jabłka. Najlepiej smakuje schłodzona. Polecam.

Pasta kanapkowa z makreli, jajek i jabłka

Składniki:

Pasta kanapkowa z makreli, jajek i jabłka

 

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa z makreli, jajek i jabłka
Jajka gotujemy na twardo (7 minut).

Z makreli pozbywamy się skóry i ości.

Rozdrabniamy widelcem.

Ugotowane jajka kroimy w kosteczkę.

Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę.

Dodajemy przyprawy i majonez.

Listki bazylii szatkujemy.

Dodajemy do pasty.

Mieszamy dokładnie wszystkie składniki.

Chłodzimy w lodówce.

Smacznego :)