evita0007

evita0007

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 423]

Pasta łososiowo-twarożkowa

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Pasty nie soliłam ponieważ łosoś jest dość słony :-)

Pasta łososiowo-twarożkowa Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta łososiowo-twarożkowa

 

  • 1oog łosoś norweski wędzony
  • 2 jajka kurze ugotowane na twardo
  • 3 łyżki stołowe twarożek kanapkowy (jego nazwa "Mój ulubiony")
  • 1 garść szczypiorek (umyty,osuszony i drobno pokrojony)
  • pieprz kolorowy wg.uznania

Sposób przygotowania:

Pasta łososiowo-twarożkowa
Łososia kroimy w drobną kosteczkę i przekładamy do miski.Dodajemy szczypiorek,twarożek oraz jajka drobno posiekane. Pieprzymy wg. uznania i całość mieszamy.Chwilkę chłodzimy w lodówce i podajemy z ulubionym pieczywem. . . SMACZNEGO :=)
Pasta łososiowo-twarożkowa
Łososia kroimy w drobną kosteczkę i przekładamy do miski.Dodajemy szczypiorek,twarożek oraz jajka drobno posiekane.
Pasta łososiowo-twarożkowa
Pieprzymy wg. uznania i całość mieszamy.Chwilkę chłodzimy w lodówce i podajemy z ulubionym pieczywem. . .