Studio Kulinarne

Warsztat

Warsztaty dla stekożerców

Warsztaty dla stekożerców

Na najbliższych warsztatach nauczymy Cię, jak kupować mięso dobrej jakości, ale przede wszystkim - jak w odpowiedni sposób je przygotowywać aby zawsze smakowało wyśmienicie!

Omówimy kolejno wszystkie popularne kawałki mięsa wołowego. Wyjaśnimy różnicę pomiędzy mięsem sezonowanym i niesezonowanym. Porównamy różne gatunki mięsa (rasy), między innymi takie jak Black Angus czy Limousine; weźmiemy na warsztat sztuki mięsa pochodzące z  Argentyny, USA, Polski.

Przede wszystkim zaś zdradzimy tajniki i sposoby, jak należy przygotowywać wołowinę: grillować, smażyć na patelni, piec i wiele, wiele innych! Zajęcia urozmaicimy przygotowaniem standardowych dodatków oraz sosów. Zapraszamy!


Prowadzący: Robert Harna
Terminy:
  • 2017-01-28, godzina 12:00 - 16:00
Miejsc: 6 z 12
Cena: 400.00 PLN
Zapisz się Kup Voucher

Aktualne warsztaty