Kontakt

Wszelkie uwagi, komentarze, prośby, pomysły, propozycje współpracy prosimy przekazywać na poniższy adres mailowy: uwagi@gotujmy.pl


Redaktor naczelna
Elżbieta Żołek
Miłośniczka kulinariów, otwarcie faworyzująca kuchnię polską. Choć uwielbia domowe pierogi i aromatyczną ogórkową, nie pozostaje obojętna wobec światowych i egzotycznych smaków. Uważa, że w kuchni najważniejsza jest odwaga do łamania schematów. Przyznaje też, że słodkościami można skraść jej serce.

nick na gotujmy: zozolek

Barbara Dąbrowska-Górska
Kulinarna hedonistka, gotuje gdy czuje natchnienie. Z zawodu dietetyk, który najpierw słucha potem mówi. Jej misją jest pokazywanie, że można jeść zdrowo i super smacznie. W życiu uporządkowana, ale w kuchni robi duży bałagan. Poznacie ją po tym, że zanim zacznie czytać najpierw długo wącha książkę.

nick na gotujmy: dnbasia

Sylwia Kazimierczuk
Przejrzy wszystkie blogi kulinarne zanim wstanie rano z łóżka. Ma w sobie tyle pasji do wyrobów cukierniczych wagashi i kuchni japońskiej, co półek uginających się pod ciężarem angielskich książek o sztuce gotowania. Azjatycka kuchnia artystyczna wypełniona zapachem Earl Gray z arystokratycznym sznytem - to jej idealny świat.

nick na gotujmy: SylaUla

Magdalena Pogorzelska
Proste, smaczne i szybkie rozwiązania kulinarne to lubi najbardziej. W kuchni najbardziej ceni fantazję i kreatywne spojrzenie na tradycję. Fotografia kulinarna i food design to tematy, które ją zachwycają. Wychodzi z założenia, że życie czasem trzeba osłodzić dużą tabliczką czekolady. 

nick na gotujmy: Magdalenaa

Marika Przepiórkowska
Nieważne, czy chodzi o kaszankę czy tort bezowy - zawsze stara się znaleźć sposób, aby "ugryźć" dany temat - przynajmniej literacko. Nie ukrywa, że w kuchni bardziej interesuje ją efekt finalny, niż sam proces wytwórczy. Jej motto: "lepiej dobrze zjeść, niż podobać się byle komu".

nick na gotujmy: Marika-

Ewa Wiecha-Kartowska
Gdy gotuje, ponoć do złudzenia przypomina czarownicę warzącą eliksir. Spontaniczność w kuchni ceni wyżej od sztywnego trzymania się przepisów, dzięki czemu nawet schabowy za każdym razem wychodzi jej inaczej. Jak sama twierdzi: na świecie jest zbyt wiele smaków, by ciągle gotować to samo.

nick na gotujmy: Jagodowa


Specjalista ds. Promocji
Magdalena Kotowska, e-mail: mkotowska@edipresse.pl
Wioletta Wojda-Bambot, e-mail: wwojda@edipresse.pl
Paulina Filipiak, e-mail: pfilipiak@edipresse.pl


Adres:
Gotujmy.pl
Edipresse Polska S.A.
ul. Wiejska 19
00-480 Warszawa

Telefon do sekretariatu redakcji:
tel. (0-22) 584 22 00
fax. (0-22) 584 25 91