Odkąd zmieniłam podejście do odżywiania i przeszłam na "zdrowszą" stronę mocy zaczęłam gotować więcej i pasjonować się tym.
Uwielbiam gotować, poznawać nowe smaki. Staram się gotować lżej, jednocześnie nie odbierając przy tym smaku potrawom. Chcę udowodnić że zdrowsze nie znaczy niesmaczne, a nawet powiedziałabym że niejednokrotnie można się zdziwić. Propaguję zdrowe odżywianie wśród znajomych i gości, którzy mnie odwiedzają. Jednocześnie lubię wracać do starych tradycyjnych przepisów. W końcu czym byłaby wigilia bez staropolskiego piernika, tłusty czwartek bez domowego pączka z różą, czy Wielkanoc bez domowej białej kiełbasy. I tak też od święta stare książki kucharskie idą w ruch i chętnie wykorzystuje to co znane i lubiane. Zapraszam na mojego bloga, gdzie staram się pokazać czym się kieruję w kuchni i co mnie inspiruje: http://smakdzikiejnatury.blogspot.com/
Brak postów