Kuchnia, którą proponuję oparta jest w dużej części na wiedzy i kulinarnym kunszcie mojej mamy Ani i babci Zosi, pochodzących z Wielkopolski oraz babci Kseni i prababci Wiktorii, które żyły do Rewolucji Październikowej w Rosji, w Niżnym Nowogrodzie a od 1920 roku w Sandomierzu. Wszystkie Panie gotowały wyśmienicie. Moja kuchnia jest więc mocno tradycyjna.
| Użytkownik: | Wałek 66 |
|---|---|
| Ranga użytkownika: | Kuchcik |
| Staż w Gotujmy.pl: | 612 dni |
| Dodanych przepisów: | 0 |
| Dodanych artykułów: | 0 |
| Dodanych postów: | 0 |
| Średnia ocena przepisu: | 0 |
| Opis: | - |
| O sobie: | Kuchnia, którą proponuję oparta jest w dużej części na wiedzy i kulinarnym kunszcie mojej mamy Ani i babci Zosi, pochodzących z Wielkopolski oraz babci Kseni i prababci Wiktorii, które żyły do Rewolucji Październikowej w Rosji, w Niżnym Nowogrodzie a od 1920 roku w Sandomierzu. Wszystkie Panie gotowały wyśmienicie. Moja kuchnia jest więc mocno tradycyjna. |
| Ostatnia aktywność: | 2024-05-05 09:18 |