Kuchnia, którą proponuję oparta jest w dużej części na wiedzy i kulinarnym kunszcie mojej mamy Ani i babci Zosi, pochodzących z Wielkopolski oraz babci Kseni i prababci Wiktorii, które żyły do Rewolucji Październikowej w Rosji, w Niżnym Nowogrodzie a od 1920 roku w Sandomierzu. Wszystkie Panie gotowały wyśmienicie. Moja kuchnia jest więc mocno tradycyjna.
Użytkownik: | Wałek 66 |
---|---|
Ranga użytkownika: | Kuchcik |
Staż w Gotujmy.pl: | 268 dni |
Dodanych przepisów: | 0 |
Dodanych artykułów: | 0 |
Dodanych postów: | 0 |
Średnia ocena przepisu: | 0 |
Opis: | - |
O sobie: | Kuchnia, którą proponuję oparta jest w dużej części na wiedzy i kulinarnym kunszcie mojej mamy Ani i babci Zosi, pochodzących z Wielkopolski oraz babci Kseni i prababci Wiktorii, które żyły do Rewolucji Październikowej w Rosji, w Niżnym Nowogrodzie a od 1920 roku w Sandomierzu. Wszystkie Panie gotowały wyśmienicie. Moja kuchnia jest więc mocno tradycyjna. |
Ostatnia aktywność: | 2024-05-05 09:18 |