W kuchni od 2005 roku. Kuchnia śródziemnomorska, kontynentalna, brytyjska, podstawy azjatyckiej (tajska,japońska,chińska), dobre podstawy kuchni włoskiej (pracowałem z Luca przez 2 lata (http://www.bangkokpost.com/print/334903/)
Zainteresowany fuzją różnych kuchni, japońsko-francuska jest dla mnie najlepsza!Chef'em który pchnął mnie w tym kierunku był https://www.cordonbleu.edu/index.cfm?fa=NewsEventFrontMod.PrintNewsPage&ElementID=738&LangID=1Odbyłem staż w http://www.fluidlondon.co.uk/venue/kensington/letranger_restaurant_and_vins_letranger_sw7 gdzie mogłem sobie "pobrykać" w temacie i w http://www.coqdargent.co.uk/ . Tematyka kuchni molekularnej też nie jest dla mnie tabu. Obecnie interesuje mnie gotowanie od podstaw "wg.szkoły francuskiej" czyli (https://pl.wikipedia.org/wiki/Auguste_Escoffier)

Użytkownik: ZIEMOWIT
Ranga użytkownika: Kuchcik
Staż w Gotujmy.pl: 3089 dni
Dodanych przepisów: 0
Dodanych artykułów: 0
Dodanych postów: 0
Średnia ocena przepisu: 0
Opis: -
O sobie: W kuchni od 2005 roku. Kuchnia śródziemnomorska, kontynentalna, brytyjska, podstawy azjatyckiej (tajska,japońska,chińska), dobre podstawy kuchni włoskiej (pracowałem z Luca przez 2 lata (http://www.bangkokpost.com/print/334903/) Zainteresowany fuzją różnych kuchni, japońsko-francuska jest dla mnie najlepsza!Chef'em który pchnął mnie w tym kierunku był https://www.cordonbleu.edu/index.cfm?fa=NewsEventFrontMod.PrintNewsPage&ElementID=738&LangID=1Odbyłem staż w http://www.fluidlondon.co.uk/venue/kensington/letranger_restaurant_and_vins_letranger_sw7 gdzie mogłem sobie "pobrykać" w temacie i w http://www.coqdargent.co.uk/ . Tematyka kuchni molekularnej też nie jest dla mnie tabu. Obecnie interesuje mnie gotowanie od podstaw "wg.szkoły francuskiej" czyli (https://pl.wikipedia.org/wiki/Auguste_Escoffier)
Ostatnia aktywność: 2016-04-24 19:17