Sposób przygotowania:
Makaronowa sałatka
Pierś kurczaka myjemy,osuszamy i kroimy w paski. Oprószamy przyprawą do gyrosa. Wrzucamy na patelnię i dusimy na niewielkiej ilości oleju. Mięso rozdrabniamy łopatką i studzimy.
Makaron z zupek rozkruszamy i zalewamy wrzątkiem naok4 min. Przelewamy przezdurszlak i trochę przepłukujemy wodą. Studzimy. Kukurydzę osączamy z zalewy.
Ogórki kroimy w małą kostkę. Por oczyszczamy, myjemy i drobno siekamy.
Przygotowane składniki łączymymajonezem i doprawiamy do smaku.
Makaron z zupek rozkruszamy i zalewamy wrzątkiem naok4 min. Przelewamy przezdurszlak i trochę przepłukujemy wodą. Studzimy. Kukurydzę osączamy z zalewy.
Ogórki kroimy w małą kostkę. Por oczyszczamy, myjemy i drobno siekamy.
Przygotowane składniki łączymymajonezem i doprawiamy do smaku.