Odp: Jak z mienić zdjęcie?
- Forum: Jak z mienić zdjęcie?
Mam pytanie odnosnie punktow za zdjecia. Dosalam najpierw przepis a kilka dni pozniej zdjece do przepisu i za to zdjecie nie mam punktow. Dlaczego?
Podrawiam
Staż w Gotujmy: 5837 dni
Miasto: -
Mam pytanie odnosnie punktow za zdjecia. Dosalam najpierw przepis a kilka dni pozniej zdjece do przepisu i za to zdjecie nie mam punktow. Dlaczego?
Podrawiam
astra napisał(a): 2halina napisał(a): Czy moge sie dolaczyc do tej rumowej herbatki? Tez jeszem nowa w Waszym gronie.
Witaj Halinko i siupnij sobie z nami szklaneczkę rumu z herbatką ( a może to ma być odwrotnie tzn. herbata z rumem)
Mam slaba glowe, wiec dla mnie bedzie lepsza herbatka z rumem, nie odwrotnie. A swoja droga w te zimowe wieczory taka herbatka to wspaniala rzecz lub winko grzane...
dobry napisał(a): Astra, tylko nie mow, ze Cie sledze Ale wszedzie ten rum i rum i rum do herbatki ;p Rumowy nastroj pewnie po takich herbatkahc, co?
A teraz serio: witaj 84asiek w naszym zacnym gronie
Czekamy az cos nam o sobie napiszesz. Gdzie zyjesz, co robisz. I zaproponuj nam cos dobrego dzisiaj na (pozna) kolacje
O tak poznej porze na kolacje proponuje: zielona salate, marchewkw, mandarynki, jabluszko, moze pomidorka i ogoreczka, rzodkiewki: Co Ty na to? Pewnie powiesz obrzyda?
Czy moge sie dolaczyc do tej rumowej herbatki? Tez jeszem nowa w Waszym gronie.
jarek-energy napisał(a): a moimi ulubionymi ozobnikami są śmietana i zieleninka
Marchewka, swiezy ogorek i pomidor, zielony groszek, ugotowane na twardo jajko tez sa wspanialymi elementami dekoracyjnymi.
cremebrule napisał(a): ja lubie jak ktos sie przylozy do ladnego podania, niekoniecznie jakiegos skomplikowanego przystrajania, moj maz mowi ze po co chodzic do restauracji jak restauracja jest w domu?
POPIERAM zdanie Twojego Meza. Nawet najprostsza potrawa ugotowana w domu z pasja i ladnie podana "bija na glowe" te restauracyjne. A w domu dodatkowo mozna stworzyc mila atmosfere, ktora nie zawsze jest w restauracji.
jarek-energy napisał(a): jak je zdobicie? czy uwazacie że ich wygląd jest ważny?...
OCZYWISCI, po podaniu na stol pierwsze wrazenie jest wlasnie wrazeniem wzrokowym i nawet najwysmienitsza potrawa, podana niechlujnie, wgladajaca tak samo odbiera od razu apetyt.
dobry napisał(a): 2halina, oczywiscie jesli publikujesz gdzie indziej to mozesz te same przepisy opublikowac tutaj. Natomiast zwroc uwage, ze sprawa jest prosta jesli tu i tu jest ten sam nick. Zdarza sie, ze uzytkownik dziala pod roznymi nickami. W takich sytuacjach ocena czy mamy do czynienia z kopiowaniem czy nie jest czasami bardzo trudna, ale nie niemozliwa.
W takiej sytuacji najlepiej sie odezwac do mnie na gg (jest w profilu) i wyjasnic sprawe.
Dziekuje Ci za wyczerpujace wyjasnienie. Pozdrawiam, 2halina
hgg napisał(a): Dlatego, ze 3 dodane (w styczniu) przepisy są kopią przepisow z mojegogotowania, a jeden - z mojeprzepisy.pl
W zwiazku ze stweirdzeniem naduzycia przepisy nie zostaly opublikowane, a użytkownik nie zostal uwzgledniony w styczniowym rankingu,
pzdr
hgg
Mam pytanie: Czy te same przepisy moge prezentowac rowniez na "moje przepisy" zaznaczam, ze przepisy sa moje wlasne z nikad nie kopiowane. Chcialabym je tylko moc prezentowac tutaj i tam?
lora2 napisał(a): ciekawy pomysł
ciekawe tylko jak by smakował po upieczeniu i czy wmoczone w niego % były by szkodliwe dla kierowców ;-D
pozdrawiam
Wyprobuj, to sie przekonasz: A kierawcom raczej bym nie radzila...