Potravel.pl
wmojejmalutkiejkuchni.blogspot.com
Odp: Viva La ITALIA czyli Włoski festiwal pyszności:)
wyobraźcie sobie zapach przy tym stoisku, niektóre z nich jeszcze ciepłe
Odp: Viva La ITALIA czyli Włoski festiwal pyszności:)
boczki i boczuszki
Odp: Viva La ITALIA czyli Włoski festiwal pyszności:)
Sosy, dipy, ostre chilli z morelą, zaskakująco dobre połączenie
Odp: Viva La ITALIA czyli Włoski festiwal pyszności:)
Pasztety, w bardzo małych słoiczkach i baaardzo drogie degustacja przyciągnęła dziesiątki ludzi, Dla mnie najlepszy okazał się ten w dolnym prawym rogu, pieczarki - wątróbka z kurczaka- włoski bekon - gin
Odp: Viva La ITALIA czyli Włoski festiwal pyszności:)
chleby pieczone w ceramicznych doniczkach, wszystkie pełnoziarniste z możliwością wyboru dodatku ziół. Oczywiście kupiłam jeden z nich z dodatkiem suszonych pomidorów i bazylii pyszny
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Dzień dobry no to zaczynam dyżur
wszystkim miłego popołudnia życzę
Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
gratuluję,
Odp: Nowa sie wita:-)
- Forum: Nowa sie wita:-)
witam witam
widziałam już Twój "pyszny" blog wcześniej
i czekamy na nowe przepisy
Odp: Odp: Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
Koper napisał(a): agabi22 napisał(a): a ja dzisiaj pochwalę się moim najnowszym zakupem, dziś rano przyszły moje super-profesjonalne noże już wypróbowałam je na kursie na który uczęszczam. rewelacyjne!
Rewelacyjne! Zupełnie jak u Dextera , a co to za kurs?
noże są świetne. a kurs to 1 stopień w cateringu i hospitality- w wolnym tłumaczeniu gościnności. Przed urlopem macierzyńskim pracowałam jako manager restauracji a teraz postanowiłam pogłębić wiedzę jak taką restaurację prowadzić ale żeby to zrobić muszę przejść przez 2 semestry z podstaw gotowania szkoła jest rewelacyjna, jutro pierwsze 2 egzaminy z higieny żywności- o zgrozo bakterie po łacinie
oraz z noży. trzymajcie kciuki
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
a u mnie po angielsku cottage pie