Odp: Pytanie z prośbą o odpowiedź.
Masz racje Sarenko,szkoda,bardzo nie lubie takich smutnych zakonczen
Staż w Gotujmy: 5973 dni
Miasto: Bradford UK
Masz racje Sarenko,szkoda,bardzo nie lubie takich smutnych zakonczen
A co myslicie o takiej zmianie?
lukrecja
cja
misia53 napisał(a):
justka napisał(a): justka napisał(a): słonecznikowy do smażenia
na słonecznikowym
choć i tak rzadko, bo przerzuciłam się na garnek do gotowania na parze (i wciąż jestem pod jego wrażeniem)
To cytat z artykułu:
Zastosowanie oleju rzepakowego jest wszelakie: jest idealny do smażenia ze względu na odporność na utlenianie, polecany do pieczenia i duszenia, wykorzystywany do wyrobu majonezu,
Olej słonecznikowy jest to olej roślinny, spożywczy wykonywany z pestek rośliny oleistej - słonecznika. Wykorzystywany do gotowania i do sałatek. Z uwagi na dużą zawartość tłuszczy wielonienasyconych, nie należy go podgrzewać powyżej 100 stopni Celsjusza.
O i o to chodzi,zeby sie czegos nowego nauczyc,ja tego nie wiedzialam,a teraz juz wiem.Dzieki Misiu
pokarmowy-jadlospis
plyta cd
melon czy arbuz?
actimel-lukier
Zupa na baraninie,ugotowana przez mame mojej znajomej Turczynki.Musze przyznac,ze nie smakowala mi,oni tez nie byli zachwyceni naszym bialym barszczem z kielbaska.
syn
karkowka czy schab?
kot-wariat